GIV LIV

Fjerkræ

  • Grøn minestronesuppe med kylling

    Grøn minestronesuppe med kylling

    Kylling Kog kyllingefilet i bouillon tilsat persille i ca. 20 minutter til den er godt mør. Tag kyllingen op og findel den med to gafler. Kom bouillonen i en blender og blend til en grøn bouillon. Gem til senere. Grøn minestrone Skær blegselleri i skiver. Skær squash og gulerødder i små tern. Del broccoli i… Læs mere »

  • One pot tagliatelle

    One pot tagliatelle

    Skær kyllingen i strimler. Hak løget, og pres hvidløgene. Skær squash i tern. Varm olien i en stor gryde, og svits kyllingen i ca. 5 minutter. Tag kyllingen op, og steg nu løg, hvidløg og squash i ca. 3 minutter. Tilsæt tomater, tomatpure og grønsagsbouillon og pasta. Kog under låg efter pakkens anvisning. De sidste… Læs mere »

  • Pulled chicken burger

    Pulled chicken burger

    Pulled kylling Kog kyllingen i vand tilsat bouillon i ca. 15 min. Tag kyllingen op af vandet og riv den fra hinanden. Bland med lidt af kogevandet, så den forbliver saftig. Coleslaw Snit de to slags kål fint. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Rør yoghurt med mayonnaise og… Læs mere »

  • Risotto med kylling, knoldselleri og gremolata

    Risotto med kylling, knoldselleri og gremolata

    Hak løget. Skræl knoldselleri og pastinakker og skær dem i små tern. Skær kyllingebryststykkerne i små tern. Varm halvdelen af olien på en pande og steg panchettaen næsten sprød. Tag den af panden og afdryp på et stykke køkkenrulle. Varm resten af olien på panden og steg knoldselleri, pastinakker og presset hvidløg et øjeblik uden… Læs mere »

  • Thaisuppe

    Thaisuppe

    Kom kyllingebryst i en gryde og dæk med vand. Kog den i ca. 20 min. og afdryp. Træk stykkerne fra hinanden i trævler med to gafler. Læg til side. Rengør svampene og del dem i mindre stykker. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Snit peberfrugt, sukkerærter og forårsløg. Varm olien i en… Læs mere »

  • Kyllingelasagne med persillebechamel og fennikelsalat

    Kødsauce Hak løgene fint, og svits dem i olien i en gryde. Del kødet i små stykker, og brun det sammen med løget. Skær tomaterne i tern, og bland dem med kødet. Tilsæt 2 dl vand, finthakket hvidløg, salt og peber, og kog det hele i 4 minutter. Persillebechamel Pisk mel og 5 dl mælk… Læs mere »

  • Kyllingekødboller på spyd med hjemmelavet barbecuesauce

    Kyllingekødboller Rør kødet med salt. Hak løget fint. Rør løg, æg, havregryn og vand i farsen. Lad farsen hvile i køleskabet ½ time. Hak basili­kum og rør i farsen. Form farsen til små kødboller, ca. 25 stk. Fordel kødbollerne på en bageplade med bagepa­pir, og steg dem i ovnen ved 170 grader i 10 minutter.… Læs mere »

  • Grillede kyllingekofta og aubergine med yoghurtdressing

    Kyllingekofta Hak løg, hvidløg og persille fint. Rør det i kødet sammen med pinjekerner, chiliflager, allehånde, spidkommen, muskatnød, salt og peber. Form kødet til 8 aflange boller, træk dem på træspyd, og pensl dem med lidt olie. Steg dem på alle sider på en mellemvarm grill, til de er gennemstegte. Grillede auberginer Skær auberginerne i… Læs mere »

  • Vaffelburger med kylling og ærtepesto

    Ærtepesto Kom ærter, reven parmesanost, presset hvidløg og citronsaft i en blender og kør til en grov pestolignende konsistens. Er massen for tyk, spædes til med lidt afkølet bouillon. Smag til med salt og peber. Spinatvafler Optø spinaten. Rør spinat med med æg. Blend havregrynene til en mel og bland med hvedemel, bagepulver og salt.… Læs mere »

  • Spansk kyllingegryde med hvide bønner og peberfrugter

    Hvide bønner Sæt bønnerne i blød i en skål med rigeligt vand. Lad bønnerne udbløde i køleskabet mindst 10 timer eller til dagen efter. Kassér udblødningsvandet, kom bønnerne i en gryde, og dæk dem med rigeligt frisk vand. Kog bønnerne møre, uden at de koger i stykker, ca. 45 minutter. Smag på dem for at… Læs mere »