Kyllingelår Krydr kyllingelårene med salt og peber, og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Steg kyllingelårene ved 200 grader i ca. 30 minutter, til de er stegte. Blomkålstabbouleh Del blomkålen i buketter. Skyl persillen, og slyng den tør. Kom blomkål i en foodprocessor sammen med persille, og kør til en grynet konsistens. Den skal… Læs mere »
Kylling Læg kyllingebryststykkerne i et ovnfast fad med presset hvidløg og bredbladet persille. Hæld vandet ved, og tilbered kyllingen i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter. Tag kyllingen ud, og findel den med to gafler. Spæd til med noget af væden, og gem resten til senere. Grøn tabbouleh Kog bulgur som angivet på… Læs mere »
Tandoori-kylling Tænd ovnen på 225 grader. Fjern ben og skind fra kyllingelårene. Pak dem lidt sammen, og læg dem i et ovnfast fad med bagepapir. Pensl kyllingelårene med olie og krydr med Tandoori, salt og peber. Bag kyllingelårene i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gyldne og kødet gennemstegt. Asiatisk spidskål Halvér spidskålen,… Læs mere »
Kyllingegullasch Skær kyllingelårene over i leddet. Hak løgene groft. Skær gulerødderne i tykke skiver og peberfrugterne i store tern. Brun kyllingen i olien i en stor gryde, først på skindsiden, bagefter på den anden side. Læg kyllingen på en tallerken. Svits grønsagerne i gryden. Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater, finthakket hvidløg og vand eller bouillon og… Læs mere »
Buddha bowl Kom kyllingestykkerne i en gryde med vand, så det dækker, og kog i ca. 12 minutter. Afdryp kyllingen, og findel den med to gafler. Skyl bønnerne godt i en sigte og afdryp. Grønt Snit kålen fint. Klargør asparges-broccoli. Fjern de yderste blade og skægget af majsene. Halvér majsene, og kom dem i en… Læs mere »
Brødcroutoner Skær brødet i tern, og fordel det på en bageplade med bagepapir. Rist brødene i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter, til det er sprødt. Drys med salt. Kylling Skær kødet i mindre stykker. Krydr med hakket rosmarin, salt og peber og grill på begge sider, til kødsaften er klar. Vinaigrette Rør… Læs mere »
Grillet kylling Rist mandlerne på en tør pande, og lad dem køle af. Hak løg, hvidløg og chili meget fint, og rør det sammen med kyllingefarsen. Hak de ristede mandler og de sorte oliven groft. Vend begge dele i kyllingefarsen sammen med limesaft og de øvrige krydderier. Form farsen til 8 aflange minipølser, og sæt… Læs mere »
Tilberedningstid ca. 25 min. Barbecuesauce Kom ketchup, eddike, farin og chilisauce i en gryde og kog ved svag varme i ca. 3 minutter. Bulgursalat Skyl bulgur og kog som angivet på emballagen og afkøl, mens du snitter grønt. Pil og hak løget. Snit kålen fint. Skær agurk og peberfrugt i små tern. Hak tomaterne –… Læs mere »
Skær kyllingefileterne i fingerstykke strimler. Skær broccoliblomsten i små buketter. Skræl stokken, skær den tørre ende af, og skær den i skiver. Skær peberfrugterne i tynde strimler og skær løgene i tynde både. Hak ingefæren fint. Flæk cashewnødderne, og rist dem på en tør pande ved middelhøj varme, til de er gyldenbrune. Læg dem på… Læs mere »
Sur-sød sovs Rør majsstivelse, eddike, soja, sukker, tomatpuré og vand sammen i en lille gryde. Kog saucen op under omrøring, til sovsen tykner. Tag gryden af varmen. Kylling Skær kyllingekødet i stimler. Del broccoli i små buketter. Skær peberfrugt i strimler, ananas i tern og forårsløg i skiver. Varm halvdelen af olien på en pande… Læs mere »