Tænd ovnen på 180 grader. Kom honning og vand i en lille gryde og smelt ved svag varme. Bland havregryn med frø og kerner i en skål og vend med smeltet honningvand. Bred det hele ud på en bageplade med bagepapir, og rist det i ovnen i ca. 15 min., til det er sprødt og gyldent. Vend i det undervejs. Afkøl blandingen på et stykke bagepapir. Hak mandlerne, og vend dem i myslien sammen med rosiner. Opbevar myslien i en lufttæt beholder.
Servering
Fordel skyr i to skåle og top med hjertemysli og bær.
Ingredienser
2 Personer
Hjertemysli (ca. 400 g nok til 10 portioner)
- 75 g honning
- ½ dl vand
- 100 g grovvalsede havregryn
- 150 g frø og kerner (hørfrø, sesamfrø, græskarkerner og hampefrø)
- 50 g mandler
- 50 g rosiner (kan erstattes af fx tørrede tranebær)
Servering
- 400 g skyr
- 80 g hjertemysli
- 50 g blåbær
Del og print opskriften
Energifordeling*
1400 KJ
(350 kcal)
Kulhydrat
31 gProtein
29 gFedt
9 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person for 2 dl skyr med 40 g myski og 25 g blåbær