Forside > Støt os

Støt os

Din støtte er afgørende i kampen mod hjertesygdom i Danmark. Se her, hvordan du kan gøre en forskel.

Hjertet kalder på din støtte
Vidste du, at hver 5. af os dør af hjertesygdom? Det kan ramme både dig og dine nærmeste. Når du støtter forskningen, hjælper du landets hjertelæger med at redde liv.
Støt i dag
Arv og testamente
I dit testamente tager du stilling til, hvem der skal arve dig, og hvad de skal arve. Din arv kan bidrage til livreddende forskning. Læs om arvereglerne, og hvad støtte fra arv går til, i vores testamenteguide.
Læs mere
Spil med god samvittighed
Når du spiller med i Hjertelotteriet, kan du vinde flotte præmier og samtidig gøre en forske for alle berørt af hjertesygdom i Danmark.
Spil med
Start din egen indsamling
Hvem står dit hjerte nær? Du kan oprette din egen online-indsamling og samle penge ind til bl.a. forskning i hjertesygdomme.
Læs mere
Køb og støt
Køb kvalitetsprodukter, som er specielt udvalgt til hjertepatienter og dig, der gerne vil passe på dit hjerte eller andres hjerte.
Støt med dit køb
Vær med som virksomhed
Som virksomhed kan I være med til at bekæmpe hjertesygdom i Danmark. Sammen sætter vi rammerne for et fremtidigt partnerskab, der er værdiskabende for begge parter.
Læs mere
Saml ind til en hjertestarter nær dig
Saml ind til en hjertestarter og gør en forskel for dit lokalområde. Har du allerede en hjertestarter, kan du samle ind til et ServicePlus-abonnement som sikrer, at hjertestarteren altid er klar i tilfælde af hjertestop.
Se mere (eksternt link)
Bliv medlem og få fordele
Som medlem støtter du forskning, forebyggelse og patientstøtte – og du giver hjertet en politisk stemme. Din opbakning er uvurderlig i kampen mod hjertesygdom i Danmark.
Bliv medlem
Vær med som frivillig
Bliv en del af et unikt fællesskab som frivillig i Hjerteforeningen. Du kan som frivillig engagere dig i forskellige aktiviteter, hvor vi sammen kæmper for et liv uden hjertesygdom.
Bliv frivillig

Hjertet kalder på dig

1 ud af 5 dør af hjertesygdom. Derfor kalder hjertet på din støtte, så flere kan overleve. Din støtte sikrer midler til hjerteforskning og nye behandlingsformer.

Støt i dag og red liv

Untitled(Påkrævet)