Forside > Forskning > Se, hvad du er med til at støtte

Se, hvad du er med til at støtte

Når du støtter forskningen, er du med til at redde liv. Se eksempler på, hvad vi har opnået sammen og kæmper for.

Verdens største studie af babyhjerter redder liv
Din støtte har gjort det muligt for et verdensklasse forskerhold på Rigshospitalet at scanne 25.000 nyfødte børn for medfødt hjertefejl. Deres arbejde har båret frugt. Forskerne opdagede, at 8 ud af 1.000 børn bliver født med en særlig fejl i hjerteklappen – og at vi derfor skal passe ekstra meget på lige nøjagtig dém.
Vil du være med? Støt i dag

Forskere vil spare os for ventetid og usikkerhed

Forestil dig, at en du holder kær er blevet indlagt og lige har fået diagnosen akut blodprop i hjertet. Og nu skal vente på behandling. Det vil vi lave om på. Se video

Hjælpen på vej til 60.000 danskere med hjertesvigt
Over 60.000 danskere har kronisk hjertesvigt, og hvert år bliver 12.000 ramt. Dødeligheden er høj, og mulighederne for at bremse sygdommen små. Vi støtter forskere, som undersøger, om to lægemidler kan gøre, at flere patienter med hjertesvigt overlever, og at færre må blive indlagt på hospitalet igen.
Støt hjertesagen i dag

Hvad hvis dit barn har en hjertefejl?

Vi forsker i hjælpen til det ufødte barn med en hjertelidelse og den gravide. Det gør vi ved, at analysere, hvem der er i risiko. Se video 

Tove fik angst - forskere vil gribe andre som hende
Vi støtter forskningsprojekt, hvor læger og sygeplejersker screener hjertepatienter for psykiske problemer. Så vi kan sætte tidligt ind med hjælp. Det har gjort en kæmpe forskel for hjertepatienter som Tove, der kæmpede med angst. Ledende forsker Bo Christensen siger: "Vi skal blive klogere på, hvordan vi hjælper patienterne til grundlæggende at mestre deres sygdom bedre, så vi kan hjælpe dem til et godt liv, selvom de har en hjertesygdom."

Hvad er meningen i dit liv? 

Se video om, hvordan vi forsker i og arbejder for et bedre og mere meningsfuldt liv med hjertesygdom. Både for patienter og pårørende.

10.000 danskere skaber viden om livet med hjertesygdom
Livskvaliteten for hjertepatienter og pårørende har vi undersøgt i den landsdækkende undersøgelse ’Livet med en hjertesygdom’, hvor 10.000 deltagere har delt oplevelser om udfordringer i hverdagen og i mødet med sundhedsvæsenet. Undersøgelsen er langt den største af sin slags i Danmark, og vi bruger den til at målrette vores forskning og politiske indsats.
Støt hjertesagen i dag

Vidste du, at 1 ud af 5 dør af hjertesygdom?

Ja, vi er kommet langt, men sandheden er, at hjertet kalder på endnu bedre behandlingsmetoder, når 1 ud af 5  stadig dør af hjertesygdom.

Desværre er det kun ca. 20 % af al hjertebehandling, der bygger på evidens fra forskningsresultater. Det kan give et usikkert grundlag for behandling, der kan koste menneskeliv. Med din støtte til hjerteforskning kan du give landets hjertelæger bedre forudsætninger for at redde liv.

Hør hjerteforsker fortælle om, hvorfor din støtte er nødvendig.

 

Vi har brug for din støtte. Du kan gøre en stor forskel allerede i dag. 

 

Hjertet kalder på dig

1 ud af 5 dør af hjertesygdom. Derfor kalder hjertet på din støtte, så flere kan overleve. Din støtte sikrer midler til hjerteforskning og nye behandlingsformer.

Støt i dag og red liv

Untitled(Påkrævet)