Ingredienser
4 Personer
Tilbehør
- 6 skiver fuldkorns hvedebrød (300 g)
Del og print opskriften
Tilberedning
Skræl rødbederne og skær dem i så tynde skiver du kan, gerne på et skarpt rivejern. Hak hvidløget fint med fennikelfrøene og rør dem sammen med olie, eddike og salt i en stor skål. Vend rødbederne grundigt sammen med dressingen, så der er dressing på alle skiverne. Lad dem trække i 30 minutter eller mere.
Bred rødbedeskiverne ud på 4 store tallerkener. Smuldr fetaen over rødbederne og drys med finthakket purløg. Servér med brød.
Tip! Rødbederne bliver kun bedre af at trække, gerne til dagen efter i køleskabet. Servér rødbedecarpaccioen som forret eller lille frokostret.
Frugt og grønt*
Ca. 100 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1200 KJ
(290 kcal)
Kulhydrat
45 gFedt
9 gHeraf mættet fedt
3 g* pr. person, medmindre andet er angivet