Ingredienser
4 Personer
Tilbehør
- 4 tykke skiver rugbrød, ca. 300 g
Del og print opskriften
Tilberedning
Skær kartoflerne i små tern. Nip bønnerne og kog dem i letsaltet vand i ca. 4 minutter. Køl bønnerne af under koldt vand og lad dem dryppe af i en sigte. Skær bønnerne i 2 cm længde. Halvér chilien, fjern kernerne og hak den fint. Hak persillen og hak løget fint. Rør skyr med karry, chili, persille og halvdelen af løgene. Skær sildene i stykker i 1 cm bredde og vend dem i dressingen. Smag sildesalaten til med salt og peber.
Servér sildesalaten på tykke skiver rugbrød og drys med resten af løgene.
Frugt og grønt*
Ca. 61 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1538 KJ
(366.1 kcal)
Kulhydrat
56.4 gFedt
9.9 gHeraf mættet fedt
2.2 g* pr. person, medmindre andet er angivet