Forside > Sundhed > Opskrifter > Banantortilla med skyr, æbler og brombær
Morgenmad

Banantortilla med skyr, æbler og brombær

Ingredienser

4 Personer

  • 100 g havregryn
  • 6 æg
  • ½ dl letmælk
  • 3 bananer
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 æbler
  • 200 g brombær
  • 1 dl skyr naturel
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød, 200 g
  • Del og print opskriften

    Tilberedning

    Blend havregrynene til en mel. Pisk æg med mælk og vend med havregrynsmel. Skær bananerne i skiver.

    Varm olien på en slip let-pande – eller 4 mindre pander – og hæld æggemassen på. Fordel bananskiverne ovenpå, og steg pandekagen ved svag varme, til den er fast. Pas på, den ikke brænder på i bunden.

    Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus, og skær æblerne i tynde både.

    Fordel æbler, brombær og skyr på toppen af pandekagen inden servering.

    Frugt og grønt*

    Ca. 175 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet

    Energifordeling*

    2100 KJ
    (490 kcal)

    Kulhydrat

    68 g

    Fedt

    17 g

    Heraf mættet fedt

    4 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet