Ingredienser
4 Personer
Peberrodscreme
- 1 dl skyr eller kvark naturel
- 1 spsk. mayonnaise, fedtreduceret
- 3 spsk. revet peberrod
- salt og peber
Røget laks
- 100 g røget laks i skiver
Tilbehør
- 4 skiver fuldkornsrugbrød, 200 g
- 1 bundt dild
Del og print opskriften
Tilberedning
Peberrodscreme
Rør skyr med mayonnaise og friskrevet peberrod. Smag cremen til med salt og peber.
Røget laks
Skær laksen i 8 eller 16 stykker og rul den sammen.
Rist rugbrødet på begge sider, og skær det i halve eller kvarte. Top brødet med peberrodscreme og anret laksen ovenpå. Pynt med dild og krydr med salt og peber.
Frugt og grønt*
Ca. 7.2 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
796 KJ
(190 kcal)
Kulhydrat
26 gFedt
6 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person, medmindre andet er angivet