Forside > Sundhed > Opskrifter > Røget laks med peberrodscreme
Frokost

Røget laks med peberrodscreme

Ingredienser

4 Personer

Peberrodscreme

  • 1 dl skyr eller kvark naturel
  • 1 spsk. mayonnaise, fedtreduceret
  • 3 spsk. revet peberrod
  • salt og peber

Røget laks

  • 100 g røget laks i skiver

Tilbehør

  • 4 skiver fuldkornsrugbrød, 200 g
  • 1 bundt dild

Del og print opskriften

Tilberedning

Peberrodscreme
Rør skyr med mayonnaise og friskrevet peberrod. Smag cremen til med salt og peber.

Røget laks
Skær laksen i 8 eller 16 stykker og rul den sammen.

Rist rugbrødet på begge sider, og skær det i halve eller kvarte. Top brødet med peberrodscreme og anret laksen ovenpå. Pynt med dild og krydr med salt og peber.

 

 

Frugt og grønt*

Ca. 7.2 g

* pr. person, medmindre andet er angivet

Energifordeling*

796 KJ
(190 kcal)

Kulhydrat

26 g

Fedt

6 g

Heraf mættet fedt

1 g

* pr. person, medmindre andet er angivet