Ingredienser
4 Personer
Grøntsager
- 400 g kål, fx grønkål, hvidkål eller savojkål
- 4 gulerødder
- 1 peberfrugt
- 1 bakke babyspinat
- 1 chili
- 2 spsk. sesam- eller olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 1 bundt frisk koriander
- 1-2 spsk. fiskesauce
- 1 limefrugt
- 300 g fuldkornsnudler
Laks
- 1 spsk. olie til stegning
- 4 laksebøffer, 400 g
- salt og peber
Del og print opskriften
Tilberedning
Grøntsager
Fjern de yderste blade og stokken af kålen og snit kålen fint. Skær gulerødder i halve skiver på skrå. Skær peberfrugt i strimler. Skyl og slyng spinaten. Flæk chilien, fjern kernerne og snit chilien fint. Varm olien i en wok eller bredbundet gryde og steg kål og gulerødder med chili og presset hvidløg i ca. 3 minutter. Kom peberfrugt i wokken og steg yderligere ca. 2 minutter. Vend spinat i og lad den falde sammen. Hak korianderen og tilsæt halvdelen og smag grøntsagerne til med fiskesauce og limesaft.
Kog nudlerne som angivet på emballagen og afdryp dem. Vend nudlerne med resten af korianderen.
Laks
Varm olien på en pande og steg laksen i ca. 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Servér laks med nudler og wokstegte grøntsager.
Frugt og grønt*
Ca. 200 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2500 KJKulhydrat
58 gFedt
24 gHeraf mættet fedt
3.5 g* pr. person, medmindre andet er angivet