Ingredienser
4 Personer
Tilbehør
- blandet salat af fx
- ½ salathoved
- 4 tomater
- 1 peberfrugt
- ½ agurk
Del og print opskriften
Tilberedning
Rør gæren ud i lunkent vand med salt. Tilsæt melet lidt ad gangen og ælt dejen. Lad dejen hæve tildækket i ca. 45 minutter. Skær kartoflerne i meget tynde skiver og hak løget fint. Hak mozzarellaosten fint. Rul dejen ud til bradepandestørrelse – ca. 30 x 40 cm. Gnid olivenolie ud over pizzadejen og drys med finthakket løg. Fordel kartoffelskiver, spinat, lufttørret skinke, rosmarin og mozzarella på pizzaen. Bag den ved 250 grader i ca. 25 minutter.
Frugt og grønt*
Ca. 200 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2400 KJ
(600 kcal)
Kulhydrat
63 gProtein
17 gFedt
20 g* pr. person, medmindre andet er angivet