Forside > Sundhed > Opskrifter > Chokoladekage
Dessert

Chokoladekage

Ingredienser

4 Personer

  • 2 æg
  • 1 dl sukker
  • 3 spsk. kakao
  • 1½ dl mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • ½ dl skummet-, mini- eller letmælk
  • ½ spsk. oliemargarine
  • lidt flormelis til pynt
  • Tilberedning

    Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt kakao og pisk igen. Bland mel sammen med bagepulver og vaniljesukker og pisk det i dejen sammen med mælk og oliemargarine. Fordel dejen i en lille form på ca. 20 x 25 cm foret med bagepapir og bag kagen ved 175 grader i ca. 25 min. Afkøl kagen, før den skæres ud og drysses med lidt flormelis.

    Energifordeling*

    375 kj
    (100 kcal)

    Kulhydrat

    15 g

    Fedt

    2 g

    Heraf mættet fedt

    1 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet