Forside > Sundhed > Opskrifter > Squashkage med flødeostglasur
Dessert

Squashkage med flødeostglasur

Ingredienser

4 Personer

  • 3 æg
  • 225 g brun farin
  • ½ dl oliemargarine
  • ½ dl letmælk
  • 225 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. kanel
  • 300 g groftrevet squash
  • 75 g rosiner
  • Pynt

    • 125 g flødeost 6 %
    • 50 g flormelis

    Del og print opskriften

    Tilberedning ca.15 stk.

    Pisk æg og brun farin skummende. Rør oliemargarine og mælk i. Bland mel med bagepulver og kanel og vend det i dejen sammen med squash og rosiner. Hæld dejen i en form, ca. 25 x 30 cm, beklædt med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen ved 180 i ca. 40 minutter. Rør flødeost sammen med flormelis til en glasur og fordel glasuren på den afkølede kage.

     

     

    Frugt og grønt*

    Ca. 25 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet

    Energifordeling*

    825 KJ
    (200 kcal)

    Kulhydrat

    35 g

    Fedt

    4.5 g

    Heraf mættet fedt

    1.5 g

    * Ved 15 stk. svarer 1 stk. til ovenstående energifordeling