Forside > Sundhed > Opskrifter > Kylling med aubergine og granatæble
Aftensmad

Kylling med aubergine og granatæble

Ingredienser

4 Personer

Kylling i fad

  • 1 rødløg
  • 1 aubergine
  • 1 kylling
  • ½ tsk. flagesalt
  • peber
  • 2 tsk. stødt fennikel
  • 4 dl bouillon
  • 1 bundt bredbladet persille
  • 1 granatæble

Fennikel-tzatziki

  • 1 fennikel
  • 2 dl græsk yoghurt 2 %
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk. salt
  • peber

Tilbehør

  • 300 g bulgur

Tilberedning

Kylling i fad
Skær løgene i både. Skær aubergine i tern. Rens kyllingen, og parter den i 6 dele. Fordel løg, aubergine og kylling i et ovnfast fad. Krydr med salt, peber og stødt fennikel. Hæld bouillon ved, og steg kyllingen i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter.

Skyl persillen, og hak den. Massér granatæblet. Skær det igennem, og tag kerner og saft ud med en ske. Tag kyllingen op. Vend persille og granatæblekerner og saft med aubergine og løg.

Fennikel-tzatziki
Riv fennikel på den grove side af et rivejern. Rør fennikel med græsk yoghurt og presset hvidløg og smag til med salt og peber.

Servér kylling med kogt bulgur, grønsager, væde og tzatziki.