Ingredienser
4 Personer
Del og print opskriften
Tilberedning
Pil og hak løget fint. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Skær squash i tern, og snit peberfrugten.
Varm olien i en stor gryde, og svits løg, chili, squash, peberfrugt, bacon, presset hvidløg og krydderier heri. Tilsæt kødet, og brun det godt. Rør i gryden undervejs.
Tilsæt cherrytomater og sukker, og lad kødet simre under låg ved svag varme i ca. 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen som angivet på emballagen.
Servér pasta med kød, revet parmesanost, citronskal og hakket persille.
Frugt og grønt*
Ca. 285 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2100 KJ
(500 kcal)
Kulhydrat
64 gFedt
15 gHeraf mættet fedt
4.5 g* pr. person, medmindre andet er angivet