Ingredienser
12 Personer
Del og print opskriften
Tilberedning
1 kage/12 personer
Sigt mel, bagepulver og kanel sammen, og tilsæt salt. Pisk æggene luftige med rørsukker og vaniljesukker, og vend melet i. Riv marcipanen groft og riv appelsinskallen fint. Rør marcipan og appelsinskal i dejen sammen med græsk yoghurt eller kvark.
Pres appelsinsaften op i en stor skål. Skræl æblerne, fjern kerner og skær dem i stykker på 2-3 cm. Vend æblestykkerne i appelsinsaften, og vend dem i dejen. Fyld den i en rund form (22-24 cm) foret med bagepapir, og bag kagen midt i ovnen ved 175 grader i ca. 50 minutter. Tjek med et træspyd, om den er gennembagt, og stil den til afkøling på en rist.
Frugt og grønt*
Ca. 50 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
900 KJ
(220 kcal)
Kulhydrat
33 gFedt
7 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person, medmindre andet er angivet