Ingredienser
4 Personer
Del og print opskriften
Tilberedning
10 stk.
Tænd ovnen på 185 grader.
Kom havregryn, fuldkornshvedemel, frø og kerner i en skål sammen med bagepulver og salt. Tilsæt vand og olie og rør dejen godt sammen. Dejen skal være lidt klistret.
Rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir i ca. 3 mm tykkelse. Fjern det øverste stykke bagepapir.
Skær dejen ud i firkanter på ca. 5 × 8 cm, og løft dem forsigtigt over på en bageplade med bagepapir. Pensl dem med sammenpisket æg og drys med græskarkerner.
Bag knækbrødene i ovnen i 20-25 minutter, til de er gyldne og sprøde. Afkøl knækbrødene på en bagerist.
Frugt og grønt*
Ca. 0.5 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
443 KJ
(106 kcal)
Kulhydrat
12 gFedt
5 gHeraf mættet fedt
0.7 g* pr. person, medmindre andet er angivet