Forside > Sundhed > Opskrifter > Mini daddelscones med chiafrø
Snacks

Mini daddelscones med chiafrø

Ingredienser

4 Personer

  • 140 g hvedemel
  • 100 g sigtet speltmel eller sigtemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 spsk. sukker
  • ½ tsk. fint salt
  • 1 spsk. chiafrø
  • 40 g dadler uden sten
  • 1 dl fløde 9%
  • ½ dl kærnemælk (cirka)
  • 1 æg til pensling
  • Del og print opskriften

    Tilberedning

    10 små scones

    Kom de to slags mel i en skål sammen med bagepulver, sukker, salt og chiafrø. Hak dadlerne, og kom dem i dejen sammen med fløde og dernæst kærnemælk lidt ad gangen. Rør til dejen er samlet.

    Rul dejen ud til en tykkelse på ca. 2 cm. Udstik dejen med et glas på ca. 5 cm i diameter ca. 10 stk.

    Læg scones på en bageplade med bagepapir. Pensl med sammenpisket æg, og bag i ca. 12-15 minutter ved 200 grader (almindelig ovn).

    Afkøl på en bagerist.

    Energifordeling*

    500 KJ
    (120 kcal)

    Kulhydrat

    23 g

    Fedt

    2 g

    Heraf mættet fedt

    1 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet