Ingredienser
4 Personer
Del og print opskriften
Tilberedning
Kog risene efter anvisningen på emballagen, skyl dem og dryp dem godt af i en sigte.
Kog æggene smilende, cirka 7 minutter, pil dem og del dem i halve.
Halvér peberfrugterne, læg dem på en bageplade, beklædt med bagepapir, og sæt dem under ovnens grill, til de får sorte pletter. Læg dem i en skål og læg film over eller kom dem i en plastikpose og luk den tæt. Pil skindet af de grillede peberfrugter, når du kan røre ved dem, og skær dem i store tern. Skær fenniklen i meget tynde skiver, drys dem med en teskefuld salt og lad dem trække i cirka ½ time. Skyl dem fri for salt og dryp dem af.
Pil bladene af persillestilkene og skyl bladene og salaten. Dræn tunen og del den i mindre stykker. Pisk en dressing af olie, citronsaft og en spiseskefuld vand og smag dressingen til med salt og peber. Skær ansjoserne i små stykker.
Vend alle ingredienserne på nær æggene med dressingen og anret æggene oven på salaten.
Retten kan også tilberedes med røde eller brune ris og korn.
Frugt og grønt*
Ca. 170 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2250 KJKulhydrat
72 gFedt
19 gHeraf mættet fedt
3 g* pr. person, medmindre andet er angivet