Forside > Sundhed > Opskrifter > Æble-pære-kage
Dessert

Æble-pære-kage

Ingredienser

4 Personer

  • 3 pærer
  • 4 æbler
  • 2 spsk. flydende margarine
  • 2 tsk. kanel
  • 60 g brun farin
  • 50 g havregryn
  • 75 g makroner
  • 60 g honning
  • Tilbehør

    • 1½ dl cremefraiche 6 %

    Del og print opskriften

    Tilberedning

    Skræl pærer og æbler, fjern kernehusene og skær dem i både. Smør et tærtefad med ½ spsk flydende margarine.

    Kom frugten i tærtefadet og drys kanel og farin over. Bland havregryn med knuste makroner, resten af den flydende margarine og honning. Fordel blandingen over frugten.

    Bag kagen ved 200 grader i 25-30 minutter, til frugten er mør.

    Server cremefraiche til.

    Frugt og grønt*

    Ca. 90 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet

    Energifordeling*

    800 KJ
    (200 kcal)

    Kulhydrat

    35 g

    Fedt

    5 g

    Heraf mættet fedt

    1.5 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet