Forside > Sundhed > Opskrifter > Ædedolkepakker – tortilla med kylling og grønt
Frokost

Ædedolkepakker – tortilla med kylling og grønt

Ingredienser

4 Personer

  • 2 store fuldkornstortillaer
  • 1½ spsk. letmayonnaise
  • 1 spsk. tomatketchup
  • ¼ tsk. worcestershire sauce
  • 50 g kylling uden skind og ben
  • 1½ dl majs
  • 2 dl icebergsalat
  • ½ stk. rød peberfrugt
  • salt og peber
  • 2 stk. kødsnor af bomuld
  • Tilbehør

    • 4 melonbåde
    • agurkestænger

    Tilberedning

    Lun tortillaerne efter anvisningen på emballagen, og afkøl dem. Bland mayonnaise, tomatketchup og eventuelt worcestershire sauce. Skær kogt eller stegt kyllingekød og rød peber i tern og vend det i mayonnaiseblandingen sammen med afdryppede majs. Smag til med salt og peber.

    Fordel snittet icebergsalat midt på tortillaerne. Fordel kyllingeblandingen over. Fold tortillaerne sammen, som om du pakker en gave ind. Bind et stykke kødsnor af bomuld omkring. Pak tortillaerne i madpapir, eventuelt med en snor bundet omkring. Pak eventuelt også en serviet om. Pak melonbåde og agurkestænger for sig.

    Tip! Tortillaer er mexicanske madpandekager. Ædedolkepakkerne er gode at tage med, fx til skovturen.