Forside > Sundhed > Opskrifter > Madmuffins med skinke og broccoli
Frokost

Madmuffins med skinke og broccoli

Ingredienser

4 Personer

  • 250 g broccoli
  • 1 løg
  • 1½ spsk. olie
  • 3 æg
  • ½ dl friskreven parmesanost
  • ½ dl letmælk
  • 2 dl hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • ½ tsk. salt
  • peber
  • 100 g skinke
  • 8 muffins papirforme
  • Tilbehør

    • 4 tykke skiver rugbrød
    • 4 gulerødder
    • 4 æbler

    Tilberedning

    Skær broccolien i små buketter og stokken i små tern. Hak løget. Svits broccoli og løg i 1 spsk olie på en pande 2-3 minutter. Afkøl blandingen til den er lunken. Kom æggene i en skål og rør parmesanost, mælk, hvedemel blandet med bagepulver, salt og peber i. Skær skinken i små tern. Vend skinke og broccoliblanding i.

    Pensl muffinsformene med resten af olien. Fordel dejen heri. Bag dem ved 180 grader ca. 40 minutter til de er gyldne og gennembagte. Afkøl dem eller spis dem lune sammen med rugbrød, gulerødder og æbler.

    Tip! Du kan stille papirmuffinsformene ned i en muffinsbageform, så de bedre holder formen.