Ingredienser
4 Personer
Tilbehør
- 6 skiver groft brød
Del og print opskriften
Tilberedning
Skyl perlebyggen. Hak løget. Varm olien i en sauterpande og svits løg, presset hvidløg og perlebyggen et par minutter. Hæld fonden ved og lad perlebyggen simre under låg ved svag varme i ca. 30 minutter, til den er mør.
Skyl spinaten og lad den dryppe af. Knæk den nederste træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i snitter. Kom spinat, asparges og ærter i perlebyggen og lad den simre yderligere et par min. til spinaten falder sammen.
Vend forsigtigt flødeosten i, til den er smeltet og perlebygottoen cremet. Smag den til med hakket dild, salt og peber.
Servér groft brød til.
Tip! I stedet for perlebyg kan du bruge perlespelt eller risottoris.
Frugt og grønt*
Ca. 150 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2000 KJKulhydrat
75.1 gFedt
15.5 gHeraf mættet fedt
5.5 g* pr. person, medmindre andet er angivet