Forside > Sundhed > Opskrifter > Spaghetti a la carbonara med spinat, porrer og fetadrys
Aftensmad

Spaghetti a la carbonara med spinat, porrer og fetadrys

Ingredienser

4 Personer

  • 200 g babyspinat
  • 2 porrer
  • 150 g bacon i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 400 g pasta, fx fuldkornsspaghetti
  • 2 æg
  • 1 dl bouillon
  • salt og peber
  • 50 g fetaost
  • Del og print opskriften

    Tilberedning

    Skyl spinaten og slyng den tør. Skær porrerne i ringe, skyl dem fri for jord og dryp dem af i en sigte.

    Rist baconternene sprøde sammen med porrer og presset hvidløg på en tør pande.

    Kog pastaen som angivet på emballagen. Det sidste minut koges spinaten med. Afdryp pastaen og kom den tilbage i gryden. Bland pasta med bacon og porrer.

    Pisk æggene sammen med bouillon og vend forsigtigt blandingen i pastaen. Varm retten op ved svag varme og rør forsigtigt i den, til den har en cremet konsistens. Smag retten til med salt og peber og drys med smuldret fetaost ved serveringen.

    Frugt og grønt*

    Ca. 159 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet

    Energifordeling*

    2517 KJ
    (599 kcal)

    Kulhydrat

    86 g

    Fedt

    19 g

    Heraf mættet fedt

    7 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet