Forside > Sundhed > Opskrifter > Kylling med græskar og peberfrugter i thai-kokossauce
Aftensmad

Kylling med græskar og peberfrugter i thai-kokossauce

Ingredienser

4 Personer

  • 4 kyllingefilter, ca. 450 g
  • 1 lille hokkaidogræskar
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 spsk. raps- eller olivenolie
  • 1-2 spsk. rød thai-karrypasta
  • 1 dåse kokosmælk light
  • 2 dl hønsebouillon
  • ½ tsk. salt eller 2 tsk. fiskesauce
  • 1 tsk. sukker
  • 1 limefrugt
  • 1 bundt forårsløg
  • Tilbehør

    • 4 dl brune jasminris (320 g)

    Tilberedning

    Skær kyllingefileterne i tern. Skær skrællen af græskarret, fjern kerner og skær græskarkødet i små trekanter. Skær peberfrugterne i tern. Steg græskar og peberfrugter i olien i en stor gryde i 3-4 minutter.

    Tilsæt kylling og steg med i et par minutter.

    Tilsæt karrypasta, kokosmælk og bouillon og kog saucen op. Lad retten simre i 10 minutter.

    Smag saucen til med salt eller fiskesauce, sukker og limesaft.

    Snit forårsløgene fint, og vend dem i saucen lige inden servering. Servér med kogte ris.

    Tip! I stedet for hokkaidogræskar kan du bruge butternutsquash.