Forside > Sundhed > Opskrifter > Bananpandekager med skyr og frugt
Morgenmad

Bananpandekager med skyr og frugt

Ingredienser

4 Personer

Bananpandekager

  • 1 dl havregryn, 35 g
  • 1 banan
  • 1 æg
  • ½ dl minimælk
  • 1 knivspids salt
  • 2 tsk. olivenolie til stegning

Topping

  • 1 dl skyr naturel 0,2 %
  • 200 g bær, fx hindbær, blåbær og brombær
  • ½ granatæble
  • Frisk mynte

Tilberedning

Blend havregryn til mel. Mos bananerne med en gaffel.

Rør æg med minimælk, havregrynsmel, en knivspids salt og den moste banan.

Varm olien på en slip let-pande, og steg 4 små pandekager i 2-3 min. på hver side, til de er gyldne og faste.

Servér med skyr, bær, granatæblekerner og frisk mynte.