Forside > Sundhed > Opskrifter > Fuldkornspasta med parmaskinke, spinat og ricotta
Aftensmad

Fuldkornspasta med parmaskinke, spinat og ricotta

Ingredienser

4 Personer

  • 320 g fuldkornspasta
  • 500 g ærter i bælg
  • 1 bundt radiser
  • 200 g babyspinat
  • 250 g grønne asparges
  • 125 g ricotta
  • 70 g parmaskinke
  • 1 tsk. flagesalt
  • peber
  • Del og print opskriften

    Tilberedning

    Kog pastaen som angivet på emballagen og afdryp. Gem lidt af kogevandet.

    Bælg ærterne. Skær radiser i skiver. Skyl spinaten. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og skær dem i snitter. Damp aspargesene i ca. 2 minutter. Spinaten dampes med det sidste minut. Afdryp og vend med radiser og ricotta. Vend rundt, så ricottaen smelter, og vend dernæst med pastaen. Spæd til med lidt af kogevandet, så konsistensen bliver mere cremet. Drys ærterne over og servér med parmaskinke. Krydr med flagesalt og peber.

    Frugt og grønt*

    Ca. 180 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet

    Energifordeling*

    1740 KJ
    (415 kcal)

    Kulhydrat

    72 g

    Fedt

    6 g

    Heraf mættet fedt

    3 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet