Forside > Sundhed > Opskrifter > Myslibarer med tørret frugt og cornflakes
Snacks

Myslibarer med tørret frugt og cornflakes

Ingredienser

4 Personer

  • 50 g tørrede abrikoser
  • 100 g rugbrød
  • 100 g tørrede figner
  • 50 g tranebær
  • ½ dl hasselnødder
  • 1 dl græskarkerner
  • 3 dl havregryn
  • 1 dl honning
  • 3 dl cornflakes
  • Tilberedning

    20 stk.

    Myslibarer
    Skær abrikoserne i små tern. Blend rugbrød og figner sammen i en foodprocessor eller minihakker. Kom blandingen i en skål, tilsæt abrikoser og de øvrige ingredienser, og ælt det hele grundigt sammen. Bred massen ud til på en bageplade med bagepapir til en firkant, ca. 25×25 cm. Kom lidt vand på hænderne og tryk massen rigtig godt sammen og tryk den lige i kanten.

    Bag massen ved 150 grader i 30 minutter. Lad den bagte masse køle af i 10 minutter. Skær den ud i 3 baner på den ene led og ca. 7 på den anden led. Lad myslibarerne køle helt af og opbevar dem i en lufttæt beholder.

    Tip! Hvis du ikke har en foodprocessor eller minihakker, kan rugbrødet rives og fignerne hakkes helt fint.