Ingredienser
4 Personer
Del og print opskriften
Tilberedning
1 brød/14 skiver
Tænd ovnen på 180 grader. Mos bananerne med en gaffel.
Pisk brun farin og æg sammen. Tilsæt olien. Bland hvid hvede med hvedemel, kanel, ingefær, natron og salt. Rør melblandingen i dejen sammen med moste bananer, rosiner og hakkede dadler.
Hæld dejen i en rugbrødsform, ca. 10 x 30 cm, foret med bagepapir. Bag bananbrødet i midten af ovnen i ca. 50 minutter. Mærk efter med en kødnål, om bananbrødet er bagt. Hænger der dej ved, bages det lidt længere tid.
Vend forsigtigt bananbrødet ud af formen, og afkøl det, før det skæres i skiver.
Energifordeling*
800 KJ
(200 kcal)
Kulhydrat
35 gFedt
6 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person, medmindre andet er angivet