Forside > Sundhed > Opskrifter > Crudité med edamamecreme
Snacks

Crudité med edamamecreme

Ingredienser

4 Personer

Edamamecreme

  • 200 g edamamebønner
  • 1 fed hvidløg
  • ½ spsk. olivenolie
  • 50 g skyr
  • ½ tsk. flagesalt
  • Peber

Tilbehør

  • 2 fuldkornspitabrød, ca. 160 g
  • 800 g grøntsager fx gulerødder, agurk, kinaradise, glaskål

Del og print opskriften

Tilberedning

Edamamecreme
Kom edamame bønner, presset hvidløg, olivenolie og skyr i en blender og kør til en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.

Tilbehør
Rist pitabrødet og skær i kvarte. Skræl grøntsagerne og skær i stave.

Server edamamecreme med ristet pitabrød og sprøde grøntsagsstænger.

Frugt og grønt*

Ca. 250 g

* pr. person, medmindre andet er angivet

Energifordeling*

900 KJ
(200 kcal)

Kulhydrat

29 g

Protein

10 g

Fedt

4 g

Heraf mættet fedt

1 g

* pr. person, medmindre andet er angivet