Ingredienser
4 Personer
Tilbehør
- 4 skiver ristet rugbrød, 200 g
Del og print opskriften
Tilberedning
Skyl spinaten og slyng den tør. Skær tomaterne i både. Skær kartoflerne i skiver. Fordel kartofler, spinat og tomater i fire små cocotter eller ildfaste skåle. Spinaten fylder meget, men falder sammen under bagning. Slå æggene ud, et i hver cocotte, krydr med salt og peber og vend det forsigtigt rundt med en gaffel.
Sæt cocotterne i ovnen ved 180 grader og bag dem i ca. 15 minutter til æggemassen har sat sig.
Servér dem med ristet rugbrød.
Tip! Cocotterne kan tilsættes parmaskinke. Fordel 1 skive i hver cocotte, eller servér parmaskinke som tilbehør til cocotterne.
Frugt og grønt*
Ca. 100 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1020 KJ
(243 kcal)
Kulhydrat
37 gFedt
7 gHeraf mættet fedt
2 g* pr. person, medmindre andet er angivet