Ingredienser
4 Personer
Opskriften præsenteres i samarbejde med Pågen
- 200 g hvidkål, grønkål eller rødkål
- 1 tsk. flagesalt
- 1 tsk. sukker
- 100 g grønne bønner
- 1 agurk
- 1 peberfrugt
- 2 æg
- 2 dåser tun i vand
- 1 dl letmælksyoghurt 1½ %
- 1 spsk. fedtreduceret mayonnaise
- 1 tsk. grovkornet sennep
- 10 g kapers
- 1 lille bundt dild
- ½ tsk. flagesalt
- peber
- 8 skiver kärnsund fra Pågen
Del og print opskriften
Tilberedning
Snit kålen fint. Drys kålen med salt og sukker og kram den godt.
Nip bønnerne og damp dem. Skær agurk i tændstiktynde strimler – fx med en julienneskræller. Snit peberfrugten.
Kog æggene og skær i kvarte.
Afdryp tunen og rør med yoghurt, mayonnaise, sennep, kapers og hakket dild. Smag til med salt og peber.
Rist brødene. Top halvdelen af brødene med kål, bønner, tunsalat, agurk, peberfrugt og æg. Top med resten af brødene.
Frugt og grønt*
Ca. 35 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1700 KJ
(400 kcal)
Kulhydrat
53 gFedt
10 gHeraf mættet fedt
2 g* pr. person, medmindre andet er angivet