Ingredienser
4 Personer
Tilbehør
- 200 g fuldkornsbrød
- 200 g salat
Del og print opskriften
Tilberedning
Steg baconen sprød på en pande uden fedtstof og lad de stegte baconskiver dryppe af på et stykke køkkenrulle. Hæld det meste af stegefedtet væk, men lad ca. 1 tsk. være tilbage på panden. Skær kartoflerne i tykke skiver og svits dem på panden et par min. Rør æg, kartoffelmel, mælk, salt og peber sammen i en skål og hæld blandingen over kartoflerne. Skru ned til middelhøj varme og dæk panden med et låg eller sølvpapir. Lad æggekagen stege i 10-15 min., til al æggemassen er stivnet. Skær tomaterne i både og læg dem og baconskiverne ovenpå æggekagen. Drys med finthakket purløg.
Frugt og grønt*
Ca. 75 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1225 KJ
(300 kcal)
Kulhydrat
46 gFedt
8 gHeraf mættet fedt
3 g* pr. person, medmindre andet er angivet