Ingredienser
4 Personer
Grillet middelhavsgrønt
- 2 peberfrugter
- 1 aubergine
- 1 courgette
- 2 salatløg
- 2 spsk. olivenolie
Estragondressing
- 1 dl fromage frais, 3 %
- 1 spsk. fedtreduceret mayonnaise
- 1 spsk. sød sennep
- 4 kviste hakket frisk estragon
- salt og peber
Hakkebøf
- 500 g hakket oksekød, 3-7 % fedt
Tilbehør
- 1 kg nye kartofler
Del og print opskriften
Tilberedning
Grillet middelhavsgrønt
Skær peberfrugterne i både. Skær auberginen og courgetten i skiver. Skær løgene i både. Vend forsigtigt grøntsagerne med olien. Grill grøntsagerne, til de er møre og får farve.
Estragondressing
Rør ingredienserne til estragondressingen sammen og smag den til med salt og peber.
Hakkebøf
Form kødet til 4 bøffer og krydr dem med salt og peber. Grill bøfferne på en grill eller en meget varm grillpande i 3-4 minutter på hver side, til kødet er gennemstegt.
Servér hakkebøffer med grillet middelhavsgrønt, estragondressing og kogte kartofler.
Frugt og grønt*
Ca. 250 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2229 KJ
(531 kcal)
Kulhydrat
62 gFedt
17 gHeraf mættet fedt
4 g* pr. person, medmindre andet er angivet