GIV LIV

Pasta

  • Fuldkornspasta med parmaskinke, spinat og ricotta

    Kog pastaen som angivet på emballagen og afdryp. Gem lidt af kogevandet. Bælg ærterne. Skær radiser i skiver. Skyl spinaten. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og skær dem i snitter. Damp aspargesene i ca. 2 minutter. Spinaten dampes med det sidste minut. Afdryp og vend med radiser og ricotta. Vend rundt, så ricottaen… Læs mere »

  • Pasta Carbonara med det grønne twist

    Aubergine skæres i meget tynde skiver og ristes møre uden olie på en slip let-pande. Svampe skylles og skæres i skiver. Hvidløg hakkes fint. Rist bacon og svampe af på en pande sammen med hvidløg. Skær squashen i strimler med en kniv, en kartoffelskræller eller et mandolinjern, hvis du har sådan et. Vend med citronsaft,… Læs mere »

  • Pasta med broccoli og chili

    Broccoli Skær den nederste ende af broccolistokken af. Skær “blomsterne” af stokken og skær dem i små buketter. Skær stokken i tern. Kom stokken og halvdelen af buketterne i en lille gryde og kom vand ved, så det lige akkurat dækker. Hak hvidløgene fint. Kog broccolien til den er helt mør. Blend den kogte broccoli… Læs mere »

  • Pasta med torsk og grønsager

    Skær løgene i skiver. Halvér squashen og skær den i ½ cm tykke skiver. Svits løg og squash i olien i en gryde, først ved høj varme, så de får lidt farve. Skru ned for varmen efter et par minutter og lad dem simre i ca. 15 minutter, til de er møre. Hak hvidløg fint… Læs mere »

  • Pastasalat med ærter, feta og skinke

    Dressing Rør ylette med karry. Spæd med olie, citronsaft og vand. Smag dressingen til med salt og peber. Pastasalat Kog pastaen i en stor gryde letsaltet vand som er angivet på emballagen. Hæld den kogte pasta i en sigte og skyl den med koldt vand, til den er kølet af. Lad pastaen dryppe af i… Læs mere »

  • Fettuccine med peberfrugter og oliven

    Skær peberfrugterne i meget tynde strimler på langs. Svits peberfrugterne i olien i en bredbundet gryde ved høj varme under omrøring i et par minutter. Skru ned for varmen og tilsæt hvidløg i tynde skiver og 2 spsk. vand. Lad peberfrugterne simre under låg i 10-15 minutter, til de er helt møre. Kog pastaen i… Læs mere »

  • Pasta med aspargescreme og parmesan

    Aspargescreme Skær det yderste tørre af aspargesenderne, og kassér dem. Skær aspargesene over på midten, så du har hovedender og de tykke ender hver for sig. Skær de tykke ender over i mindre stykker, kom dem i en gryde, dæk med vand, og kog dem helt møre. Hæld kogevandet fra i en anden gryde. Blend… Læs mere »

  • One pot tagliatelle

    One pot tagliatelle

    Skær kyllingen i strimler. Hak løget, og pres hvidløgene. Skær squash i tern. Varm olien i en stor gryde, og svits kyllingen i ca. 5 minutter. Tag kyllingen op, og steg nu løg, hvidløg og squash i ca. 3 minutter. Tilsæt tomater, tomatpure og grønsagsbouillon og pasta. Kog under låg efter pakkens anvisning. De sidste… Læs mere »

  • Squash pasta med spinat og porre

    Squash pasta med spinat og porre

    Hak løget. Pres hvidløget. Rens porrerne og skær dem i ringe. Hak dilden. Varm olien i en gryde og svits løg, presset hvidløg og porre et par minutter. Rør 1 dl mælk med majsstivelse. Kom resten af mælken i gryden til grøntsagerne og varm op. Rør jævningen i under omrøring og kog i ca. 2… Læs mere »

  • Vege fettuccini a la bolo

    Vege fettuccini a la bolo

    Skyl og klargør alle grønsagerne. Skær svampene i skiver, skær aubergine, squash, gulerødder og selleri i små tern, og hak løget. Pres hvidløgene. Varm halvdelen af olien i en slip let-gryde, og steg løg, hvidløg og svampe et par minutter. Tilsæt aubergine, squash og steg lidt videre. Krydr med salt og peber, og tag det… Læs mere »