GIV LIV

Pasta

  • Pasta med aspargescreme og parmesan

    Aspargescreme Skær det yderste tørre af aspargesenderne, og kassér dem. Skær aspargesene over på midten, så du har hovedender og de tykke ender hver for sig. Skær de tykke ender over i mindre stykker, kom dem i en gryde, dæk med vand, og kog dem helt møre. Hæld kogevandet fra i en anden gryde. Blend… Læs mere »

  • One pot tagliatelle

    One pot tagliatelle

    Skær kyllingen i strimler. Hak løget, og pres hvidløgene. Skær squash i tern. Varm olien i en stor gryde, og svits kyllingen i ca. 5 minutter. Tag kyllingen op, og steg nu løg, hvidløg og squash i ca. 3 minutter. Tilsæt tomater, tomatpure og grønsagsbouillon og pasta. Kog under låg efter pakkens anvisning. De sidste… Læs mere »

  • Squash pasta med spinat og porre

    Squash pasta med spinat og porre

    Hak løget. Pres hvidløget. Rens porrerne og skær dem i ringe. Hak dilden. Varm olien i en gryde og svits løg, presset hvidløg og porre et par minutter. Rør 1 dl mælk med majsstivelse. Kom resten af mælken i gryden til grøntsagerne og varm op. Rør jævningen i under omrøring og kog i ca. 2… Læs mere »

  • Vege fettuccini a la bolo

    Vege fettuccini a la bolo

    Skyl og klargør alle grøntsagerne. Skær svampene i skiver, skær aubergine, squash, gulerødder og selleri i små tern og hak løget. Pres hvidløgene. Varm halvdelen af olien i en slip let gryde og steg løg, hvidløg og svampe et par minutter. Tilsæt aubergine, squash og steg lidt videre. Krydr med salt og peber og tag… Læs mere »

  • Toscansk pasta

    Pil og hak løget fint. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Skær squash i tern, og snit peberfrugten. Varm olien i en stor gryde, og svits løg, chili, squash, peberfrugt, bacon, presset hvidløg og krydderier heri. Tilsæt kødet, og brun det godt. Rør i gryden undervejs. Tilsæt cherrytomater og sukker, og lad… Læs mere »

  • Pasta med hurtig kødsauce på panden

    Pastasauce Skær porrerne i ringe. Snit savojkålen fint. Brun kødet i olie i en gryde. Tilsæt porrer og savojkål, og steg det med kødet i et par minutter. Tilsæt lidt vand, og damp det hele sammen, til grønsagerne er møre. Hak hvidløget fint og basilikum groft, og kom begge dele i gryden. Smag det hele… Læs mere »

  • Fuldkornspasta med bagt rodfrugtcreme og gremolata

    Bagt rodfrugtcreme Skræl rodfrugterne, og skær dem i ensartede grove stykker. Skær løget i både. Pres hvidløgene. Vend rodfrugter med løg, hvidløg og olivenolie. Fordel rodfrugterne på en bageplade med bagepapir, og krydr dem med salt og peber. Bag rodfrugterne i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter, til de er godt møre. Kom… Læs mere »

  • Hverdagspasta med kål og laks

    Del broccolien i mindre buketter. Skær bunden af rosenkålen og fjern de yderste blade. Snit rosenkålen fint. Skær laksen i strimler, og hak dilden. Kom broccoli og rosenkål i en gryde med vand og damp det i ca. 5 minutter. Kassér vandet og afdryp kålen. Kom bouillon og 3 dl mælk i en gryde og… Læs mere »

  • Lynstegte nudler med grønsager og skinke

    Varm olien op i en wok eller stor stegegryde. Svits kødet ved høj varme ad flere omgange. Tag kødet op. Snit sukkerærter og forårsløg i skrå strimler. Snit chilien fint. Svits grøntsagerne ved høj varme et par min. og tilsæt kokosmælken. Bring det hele hurtigt i kog. Snit icebergsalaten og basilikum i strimler og tilsæt… Læs mere »

  • Nudelsalat med kylling og efterårsgrønt

    Nudelsalat Kog kyllingebrystfileterne i ca. 15 minutter. Kassér kogevandet og findel kødet med to gafler. Kog nudlerne som angivet på emballagen, og afdryp dem. Efterårsgrønt Skær gulerødderne i skiver på skrå. Snit grønkålen fint. Kog grønkålen i ca. 2 minutter, og afdryp den. Skræl appelsinerne, og skær dem i fileter. Snit forårsløgene fint. Vend nudlerne… Læs mere »