GIV LIV

Pasta

  • Pasta med torsk og grønsager

    Skær løgene i skiver. Halvér squashen og skær den i ½ cm tykke skiver. Svits løg og squash i olien i en gryde, først ved høj varme, så de får lidt farve. Skru ned for varmen efter et par minutter og lad dem simre i ca. 15 minutter, til de er møre. Hak hvidløg fint… Læs mere »

  • Pastasalat med ærter, feta og skinke

    Dressing Rør ylette med karry. Spæd med olie, citronsaft og vand. Smag dressingen til med salt og peber. Pastasalat Kog pastaen i en stor gryde letsaltet vand som er angivet på emballagen. Hæld den kogte pasta i en sigte og skyl den med koldt vand, til den er kølet af. Lad pastaen dryppe af i… Læs mere »

  • Fettuccine med peberfrugter og oliven

    Skær peberfrugterne i meget tynde strimler på langs. Svits peberfrugterne i olien i en bredbundet gryde ved høj varme under omrøring i et par minutter. Skru ned for varmen og tilsæt hvidløg i tynde skiver og 2 spsk. vand. Lad peberfrugterne simre under låg i 10-15 minutter, til de er helt møre. Kog pastaen i… Læs mere »

  • Pasta med aspargescreme og parmesan

    Aspargescreme Skær det yderste tørre af aspargesenderne, og kassér dem. Skær aspargesene over på midten, så du har hovedender og de tykke ender hver for sig. Skær de tykke ender over i mindre stykker, kom dem i en gryde, dæk med vand, og kog dem helt møre. Hæld kogevandet fra i en anden gryde. Blend… Læs mere »

  • One pot tagliatelle

    One pot tagliatelle

    Skær kyllingen i strimler. Hak løget, og pres hvidløgene. Skær squash i tern. Varm olien i en stor gryde, og svits kyllingen i ca. 5 minutter. Tag kyllingen op, og steg nu løg, hvidløg og squash i ca. 3 minutter. Tilsæt tomater, tomatpure og grønsagsbouillon og pasta. Kog under låg efter pakkens anvisning. De sidste… Læs mere »

  • Squash pasta med spinat og porre

    Squash pasta med spinat og porre

    Hak løget. Pres hvidløget. Rens porrerne og skær dem i ringe. Hak dilden. Varm olien i en gryde og svits løg, presset hvidløg og porre et par minutter. Rør 1 dl mælk med majsstivelse. Kom resten af mælken i gryden til grøntsagerne og varm op. Rør jævningen i under omrøring og kog i ca. 2… Læs mere »

  • Vege fettuccini a la bolo

    Vege fettuccini a la bolo

    Skyl og klargør alle grøntsagerne. Skær svampene i skiver, skær aubergine, squash, gulerødder og selleri i små tern og hak løget. Pres hvidløgene. Varm halvdelen af olien i en slip let gryde og steg løg, hvidløg og svampe et par minutter. Tilsæt aubergine, squash og steg lidt videre. Krydr med salt og peber og tag… Læs mere »

  • Toscansk pasta

    Pil og hak løget fint. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Skær squash i tern, og snit peberfrugten. Varm olien i en stor gryde, og svits løg, chili, squash, peberfrugt, bacon, presset hvidløg og krydderier heri. Tilsæt kødet, og brun det godt. Rør i gryden undervejs. Tilsæt cherrytomater og sukker, og lad… Læs mere »

  • Pasta med hurtig kødsauce på panden

    Pastasauce Skær porrerne i ringe. Snit savojkålen fint. Brun kødet i olie i en gryde. Tilsæt porrer og savojkål, og steg det med kødet i et par minutter. Tilsæt lidt vand, og damp det hele sammen, til grønsagerne er møre. Hak hvidløget fint og basilikum groft, og kom begge dele i gryden. Smag det hele… Læs mere »

  • Fuldkornspasta med bagt rodfrugtcreme og gremolata

    Bagt rodfrugtcreme Skræl rodfrugterne, og skær dem i ensartede grove stykker. Skær løget i både. Pres hvidløgene. Vend rodfrugter med løg, hvidløg og olivenolie. Fordel rodfrugterne på en bageplade med bagepapir, og krydr dem med salt og peber. Bag rodfrugterne i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter, til de er godt møre. Kom… Læs mere »