GIV LIV

Asiatisk inspireret

 • Asiatiske nudler med sommergrønt og marinerede kongerejer

  Marinerede kongerejer Pres hvidløget. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Fjern halerne på rejerne. Kom rejerne i en skål med olivenolie, hvidløg og chili. Vend godt rundt, og lad rejerne marinere ca. 30 min. gerne længere tid. Asiatiske nudler Kog nudlerne som angivet på emballagen og afdryp. Skræl gulerødder og skær i… Læs mere »

 • Ramen med fuldkornsnudler, grønkål og æg

  Kog æggene i ca. 6 minutter, til de er smilende. Fjern de yderste blade og stokken fra kålen. Snit kålen fint. Børst svampene rene. Snit peberfrugterne. Skær forårsløg i skiver. Varm olien i en stor gryde, og steg kålen, til den falder lidt sammen. Tag kålen op af gryden, og tilsæt svampe og peberfrugter. Steg… Læs mere »

 • Spicy kyllingekødboller, grønsager i garam masala og blomkålsris

  Kyllingekødboller Pil og riv løget fint. Rør kødet med løg, rød karrypasta, presset hvidløg, hakket persille eller koriander, æg, mel, flagesalt og peber til en fars. Lad farsen hvile ca. 30 minutter i køleskab. Grønsager i garam masala Skyl og klargør grønsagerne. Skær squash og peberfrugt i tern og porrerne i skiver. Snit forårsløgene. Varm… Læs mere »

 • Tandoori-kylling med asiatisk spidskål

  Tandoori-kylling Tænd ovnen på 225 grader. Fjern ben og skind fra kyllingelårene. Pak dem lidt sammen, og læg dem i et ovnfast fad med bagepapir. Pensl kyllingelårene med olie og krydr med Tandoori, salt og peber. Bag kyllingelårene i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gyldne og kødet gennemstegt. Asiatisk spidskål Halvér spidskålen,… Læs mere »

 • Japansk curry med oksekød og gulerødder

  Curry sauce Hak løget fint, og svits det i olien i en gryde i et par minutter. Tilsæt karry og mel og svits det i et lille minut. Tilsæt garam masala og spæd med bouillonen. Kog saucen, mens du tilbereder kød og grøntsager. Kød og grøntsager Hak løgene groft, og brun dem med kødet i… Læs mere »

 • Friske forårsruller med fuldkorn, sommergrønt og spicy rejer

  Spicy rejer Pres hvidløget. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Varm olien og steg chili og hvidløg på en pande og tilsæt karry. Steg rejerne, til de ændrer farve. Krydr med salt og peber og tag rejerne af panden. Rispapirruller Knæk den nederste del af aspar­gesene, og damp asparges i 1 minut.… Læs mere »

 • Lynstegt kylling med grønt og ristede cashewnødder

  Skær kyllingefileterne i fingerstykke strimler. Skær broccoliblomsten i små buketter. Skræl stokken, skær den tørre ende af, og skær den i skiver. Skær peberfrugterne i tynde strimler og skær løgene i tynde både. Hak ingefæren fint. Flæk cashewnødderne, og rist dem på en tør pande ved middelhøj varme, til de er gyldenbrune. Læg dem på… Læs mere »

 • Kylling i sur-sød sovs

  Sur-sød sovs Rør majsstivelse, eddike, soja, sukker, tomatpuré og vand sammen i en lille gryde. Kog saucen op under omrøring, til sovsen tykner. Tag gryden af varmen. Kylling Skær kyllingekødet i stimler. Del broccoli i små buketter. Skær peberfrugt i strimler, ananas i tern og forårsløg i skiver. Varm halvdelen af olien på en pande… Læs mere »

 • Bagt marineret laks med bagte peberfrugter og nudler med spidskål

  Bagte grønsager Skær peberfrugter og løg i tykke skiver. Vend dem med olie og salt, og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag grønsagerne i ovnen ved 200 grader i 15 minutter. Marineret laks Smør laksen med ketjap manis på alle sider. Drys med salt, sesamfrø og finthakket chili. Læg laksen mellem grønsagerne,… Læs mere »

 • Misosuppe med fuldkornsnudler og grøntsager

  Misosuppe med fuldkornsnudler og grøntsager

  Rør misopasta med fintrevet ingefær, limesaft og soja, og hæld kogende vand over. Rør, indtil misoen er opløst. Hæld suppen i en gryde, og hold den varm, men lad den ikke koge, da den ellers skiller. Kog nudlerne som angivet på emballagen og afdryp. Hæld kogende vand over edamamebønnerne og afdryp. Skær svampene i mundrette… Læs mere »