GIV LIV

Morgenmad

 • Hindbær chiagrød med vanilje og skyr

  Hindbær chiagrød Dag 1 Kom havregryn og chiafrø i en behol­der med tilhørende låg. Tilsæt frosne hindbær, ingefær og mælk og rør godt sammen. Stil grøden tildækket på køl til næste morgen. Dag 2 Tag grøden ud af køleskabet. Tilsæt vaniljesukker og rør rundt i grøden, og mos bærrene. Vend skødesløst grøden med skyr og… Læs mere »

 • Smoothiebowl med bær, sprød rugfras og mandler

  Smoothiebowl Skær bananerne i skiver, og kom dem i en blender eller foodprocessor. Tilsæt frosne bær, havregryn og yoghurt og blend til en tyk smoothie. Topping Skær bananen i små tern. Hak mandlerne. Fordel smoothien i skåle og top med havrefras, banan og mandler.  

 • Bananpandekager med skyr og frugt

  Bananpandekager med skyr og frugt

  Blend havregryn til mel. Mos bananerne med en gaffel. Rør æg med minimælk, havregrynsmel, en knivspids salt og den moste banan. Varm olien på en slip let pande og steg 4 små pandekager i 2-3 min. på hver side, til de er gyldne og faste. Server med skyr, bær, granatæblekerner og frisk mynte.

 • Birger mysli

  Bircher mysli

  Riv æblet groft og kom det i en beholder sammen med havregryn og æblemost. Rør rundt og stil grøden tildækket på køl til næste morgen. Rør rundt i grøden. Fordel grøden i to skåle og top med rosiner og solsikkekerner.

 • Greenie

  Greenie

  Halver avokado og fjern stenen. Skræl appelsinen og del den i både. Kom avokado, appelsin, citronskal og saft, bananer og grønkål i en foodprocessor sammen med vandet. Kør i 2-3 min. indtil du har en dejlig grøn drik.

 • Knækbrød med kerner og frø

  Knækbrød med kerner og frø

  Hæld vandet i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt salt, olie, hørfrø, rugmel og hvedemel, og ælt dejen sammen til en blød og elastisk dej. Lad dejen hæve tildækket til dobbelt størrelse – ca. 45 minutter. Del dejen i 2 og rul hvert stykke dej tyndt ud mellem to stykker bagepapir til en firkant,… Læs mere »

 • Overnight oats med granatæble og kokos

  Overnight oats med granatæble og kokos

  Kom havregryn og chiafrø i en beholder og rør med mælk. Stil grøden tildækket på køl til næste morgen. Rør rundt i grøden og tilsæt yoghurt. Fordel grøden i to skåle og top med granatæble og ristet kokos.

 • Overnight oats med chia

  Overnight oats med chia

  Kom havregryn og chiafrø i en beholder med kanel, kardemomme og kakaopulver. Rør med mælk, vand og stil grøden tildækket på køl til næste morgen. Rør rundt i grøden og tilsæt yoghurt. Skær bananen i skiver og vend dem i grøden sammen med blåbærrene. Fordel grøden i to skåle eller glas og nyd.

 • Smoothie - den mættende

  Smoothie (den mættende)

  Kom frosne jordbær, havregryn, yoghurt, friskrevet ingefær og mynte i en foodprocessor og kør til en tykflydende smoothie. Hæld på glas og nyd.

 • Smoothiebowl med topping

  Smoothiebowl med topping

  Kom frosne bananer, spinat og frosne blåbær i en foodprocessor sammen med yoghurt og kør til en tyk flydende konsistens. Fordel smoothiebowl i to skåle og top med havregryn, chiafrø og friske blåbær.