Rør misopasta med fintrevet ingefær, limesaft og soja, og hæld kogende vand over. Rør, indtil misoen er opløst. Hæld suppen i en gryde, og hold den varm, men lad den ikke koge, da den ellers skiller. Kog nudlerne som angivet på emballagen og afdryp. Hæld kogende vand over edamamebønnerne og afdryp. Skær svampene i mundrette… Læs mere »
Kom kyllingebryst i en gryde og dæk med vand. Kog den i ca. 20 min. og afdryp. Træk stykkerne fra hinanden i trævler med to gafler. Læg til side. Rengør svampene, og del dem i mindre stykker. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Snit peberfrugt, sukkerærter og forårsløg. Varm olien i en… Læs mere »
Svits kødet i olien i en gryde. Hak løgene fint. Riv gulerødder, rødbeder og selleri groft. Hak hvidløgene fint. Svits grønsagerne sammen med kødet i et par minutter. Tilsæt bouillon, vand og lad suppen koge under låg i 20 minutter. Smag til med salt og peber. Servér suppen i skåle med en skefuld syrnet fløde,… Læs mere »
Suppe Skræl kartofler, pastinakker og selleri, og skær det i mundrette stykker. Hak løget. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Steg pancettaen sprød i en gryde, og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle. Kom grønsager, løg, chili og presset hvidløg i gryden, og steg det et øjeblik. Krydr med paprika,… Læs mere »
Hak løgene. Skræl kartofler og gulerødder, og skær dem i tern. Rens porren, og skær den i ringe. Rib og skyl grønkålen, og hak den helt fint. Varm olien i en gryde, og steg løgene, til de er gyldne. Kom kartofler, gulerødder og porre i gryden sammen med bouillon og timian og lad det simre… Læs mere »
Rodfrugtsuppe Skræl rodfrugterne, og skær dem i mundrette stykker. Pil og hak løget. Varm olien i en stor gryde, og svits løg og rodfrugter i karrypasta i ca. 5 minutter. Vend godt rundt undervejs. Tilsæt ingefær og presset hvidløg og hæld bouillon ved. Lad rodfrugterne simre under låg i ca. 20 minutter. Kåltopping Fjern stokken… Læs mere »
Spinatsuppe Skyl spinaten grundigt. Kog spinat og grønsagsbouillon i 5 minutter. Blend spinat og bouillon til en helt fin puré. Rør majsstivelse sammen med mælk, pisk jævningen i suppen og kog op under omrøring. Smag suppen til med lidt salt. Fetadrys Skær gulerødder, radiser og rødløg i meget små tern. Skær chilien i skiver og… Læs mere »
Spicy hokkaidosuppe Skær græskarkødet i tern ca. 2 x 2 cm. Pil og hak løget. Varm olien i en gryde, tilsæt karrypasta og svits løg, presset hvidløg og ingefær et par minutter. Tilsæt græskar, og hæld bouillon på. Lad suppen simre under låg ved svag varme i ca. 20 minutter, til græskarkødet er mørt. Tag… Læs mere »
Rødbedesuppe Skræl alle rodfrugter og løg. Hak løgene groft, skær rodfrugterne i grove stykker, og snit kålen, alle grøntsager i mundrette størrelser. Brun kødet på alle sider i olien i en stor gryde. Tilsæt grøntsagerne, og svits det hele godt igennem, til grøntsagerne falder lidt sammen. Dæk ingredienserne med vand, og tilsæt laurbærblad. Lad suppen… Læs mere »
Skær baconen i små terninger. Skær squashen i kvarte og derpå i terninger. Nip bønnerne, og skær dem i stykker på 2 cm. Skær broccoliens blomst i små buketter og stokken i små stykker. Skær bladsellerien i små stykker. Hak løgene groft. Skær tomaterne i grove tern. Svits baconen til den er gylden i olien… Læs mere »