Ingredienser
4 Personer
Tilbehør
- 200 g perlebyg
Del og print opskriften
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader. Skær fennikel i tern. Hak grønkålen. Hak løget, og pres hvidløget. Varm olien i en pande med tilhørende låg, som tåler at komme i ovnen. Svits løg og hvidløg, og tilsæt dernæst fennikel, kål og timian, og steg yderligere et par minutter. Kom cherrytomater på panden og vend rundt. Skær torsk i portionsstykker. Lav små fordybninger i tomatsaucen, og læg torsken i. Krydr med salt og peber, og læg låg på. Stil panden i ovnen i 10-12 minutter, til fisken deler sig let i flager, når du trykker på den med en finger.
Skyl perlebyg og kog som angivet på emballagen.
Tag panden ud af ovnen og drys med smuldret salattern. Top med brøndkarse, persille eller basilikum og servér med kogt perlebyg.
Frugt og grønt*
Ca. 300 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1800 KJKulhydrat
40 gFedt
7 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person, medmindre andet er angivet