GIV LIV

Grøntsager

  • Fuldkornspizza med løg og salattopping

    Fuldkornspizza med løg Opløs gæren i lunkent vand. Rør fuldkornsmel, salt og halvdelen af pizzamelet i. Ælt dejen godt, mens du tilsætter mere mel, til dejen er glat og smidig. Ælt i mindst 10 minutter. Lad dejen hæve tildækket til dobbelt størrelse. Slå dejen ned og form den til fire kugler og lad dem efterhæve… Læs mere »

  • Fuldkornsrissalat med grønsager, varmrøget laks og korianderdressing

    Fuldkornsrissalat Skyl risene, og kog dem efter anvisning på pakken. Kom dem i en sigte, og lad dem afdryppe. Nip bønnerne. Del broccolien i små buketter. Kog bønner og broccoli i letsaltet vand i ca. 3 minutter, til de er møre med lidt bid i. Lad grønsagerne afkøle. Halvér eventuelt bønnerne. Skær avokadoen i tynde… Læs mere »

  • Fuldkornswraps med hummus og grillet grønt

    Hummus Skyl og afdryp kikærterne. Rist spidskommen på en tør pande, og stød den i en morter. Kom kikærter, koriander, spidskommen, presset hvidløg og tahin i en blender, og tilsæt bouillon. Kør til en tyk humus. Smag til med citronsaft, salt og peber, og vend olie til sidst. Grillet grønt Skær peberfrugterne i både. Skær… Læs mere »

  • Fyldte peberfrugter med tun

    Kog bulguren efter anvisning på emballagen og lad den køle lidt af. Skær et kryds i toppen af tomaterne og overhæld dem med kogende vand. Flå tomaterne og hak dem groft. Hak løg, hvidløg, chili og sorte oliven. Dræn tunen og pluk den fra hinanden. Bland bulguren med alle ingredienserne. Halver peberfrugterne og fjern frø… Læs mere »

  • Grillede krebinetter med hvid bønnesalat og bagte tomater

    Bagte tomater Tænd ovnen på 180 grader. Halvér tomaterne og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Pensl tomaterne med olie og drys med timian, salt og peber. Bag tomaterne i ca. 45 minutter. Hvid bønnesalat Skyl og kog bulguren som angivet på emballagen. Skyl og afdryp bønnerne. Hak løget. Skyl persillen og pil bladene… Læs mere »