Cannelloni: Varm spinaten godt igennem og lad den køle lidt af. Riv citronskallen fint. Hak hvidløgene fint. Bland den afkølede spinat med ricotta, 1 tsk. citronskal, hvidløg, salt og peber. Læg lidt fyld i den ene ende af en lasagneplade og rul lasagnen om fyldet. Læg de fyldte cannelloni i et ovnfast fad. Tomatsauce: Hak… Læs mere »
Bagte tomater Tænd ovnen på 180 grader. Halvér tomaterne og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Pensl tomaterne med olie og drys med timian, salt og peber. Bag tomaterne i ca. 45 minutter. Hvid bønnesalat Skyl og kog bulguren som angivet på emballagen. Skyl og afdryp bønnerne. Hak løget. Skyl persillen og pil bladene… Læs mere »
Chili med hvide bønner: Læg bønnerne i blød i en stor skål med rigeligt koldt vand. Lad dem udbløde natten over i køleskabet eller mindst 12 timer. Hæld udblødningsvandet fra. Kom bønnerne i en gryde, dæk dem med frisk vand og tilsæt 3 stilke rosmarin og 3 fed hvidløg, der er halverede. Kog bønnerne til… Læs mere »
Chili sin carne Sæt bønnerne i blød i rigeligt koldt vand i 10-12 timer. Kassér iblødsætningsvandet og kog bønnerne i rigeligt, letsaltet vand i ca. 45 minutter. Dræn bønnerne i et dørslag eller i en sigte. Flæk chilien på langs. Fjern frøene og hak chilien fint. Hak løget. Snit selleri og peberfrugt og skær tomaterne… Læs mere »
Citronmarineret laks Skær laksefileten i så tynde skiver som muligt med en skarp kniv. Skær løget i meget tynde skiver. Pluk 2 håndfulde blade af basilikummen. Pres saften af citronen og bland den med olie, salt og peber. Læg lakseskiverne i lag i en beholder med tilhørende låg. Drys lidt løg og basilikum mellem lagene… Læs mere »