GIV LIV

Grønsager

  • Grillede krebinetter med hvid bønnesalat og bagte tomater

    Bagte tomater Tænd ovnen på 180 grader. Halvér tomaterne og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Pensl tomaterne med olie og drys med timian, salt og peber. Bag tomaterne i ca. 45 minutter. Hvid bønnesalat Skyl og kog bulguren som angivet på emballagen. Skyl og afdryp bønnerne. Hak løget. Skyl persillen og pil bladene… Læs mere »

  • Chili med hvide bønner og svinemørbrad

    Chili med hvide bønner: Læg bønnerne i blød i en stor skål med rigeligt koldt vand. Lad dem udbløde natten over i køleskabet eller mindst 12 timer. Hæld udblødningsvandet fra. Kom bønnerne i en gryde, dæk dem med frisk vand og tilsæt 3 stilke rosmarin og 3 fed hvidløg, der er halverede. Kog bønnerne til… Læs mere »

  • Chili sin carne

    Chili sin carne Sæt bønnerne i blød i rigeligt koldt vand i 10-12 timer. Kassér iblødsætningsvandet og kog bønnerne i rigeligt, letsaltet vand i ca. 45 minutter. Dræn bønnerne i et dørslag eller i en sigte. Flæk chilien på langs. Fjern frøene og hak chilien fint. Hak løget. Snit selleri og peberfrugt og skær tomaterne… Læs mere »

  • Citronmarineret laks med løg og basilikum

    Citronmarineret laks Skær laksefileten i så tynde skiver som muligt med en skarp kniv. Skær løget i meget tynde skiver. Pluk 2 håndfulde blade af basilikummen. Pres saften af citronen og bland den med olie, salt og peber. Læg lakseskiverne i lag i en beholder med tilhørende låg. Drys lidt løg og basilikum mellem lagene… Læs mere »