Skær gulerødder, porrer og bladselleri i skiver. Flæk peberfrugtrene, og skær dem i skiver. Brun kødet på en stor pande i 1 spsk. olie, og læg det på en tallerken. Steg grønsagerne i resten af olien, 4-5 minutter under omrøring. Hak hvidløgene fint, og vend dem i grønsagerne sammen med kødet og ærter eller edamammebønner.… Læs mere »
Skræl selleri og rødbeder, og skær dem i tynde strimler. Snit kålen i lange tynde strimler. Skær løgene i tynde både. Skær kødet i tynde skiver. Hak ingefær og chili fint. Hak persille groft. Varm 1 spsk. olie op i wok eller pande. Svits kødet hurtigt, til det er brunt på alle sider, og læg… Læs mere »
Halvér kålen, fjern de yderste blade og stokken, og snit kålen fint. Del broccoli i mindre buketter. Skyl og slyng spinaten tør. Snit peberfrugten. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Varm 1 spsk. olie i en wok. Den skal være rygende varm. Tilsæt karrypasta, og brun kødet. Tag kødet op, og varm… Læs mere »
Pil skallerne af rejerne. Skær svampene i skiver. Skær kinakålen i brede strimler. Skær forårsløgene i stykker på 2-3 cm, også den grønne ende. Hak hvidløget fint. Varm 1 spsk. olie op i en wok eller stor pande, og steg rejerne, til de er røde på begge sider. Tag dem op. Varm resten af olien… Læs mere »
Kyllingeboller Hak løget fint. Rør kød med løg, karrypasta, æg og salt. Lad farsen hvile ca. 30 minutter i køleskab. Form kyllingekødet til små boller (på størrelse med en golfbold), og læg dem på en bageplade med bagepapir. Steg kødbollerne i ovnen ved 220 grader i ca. 12 minutter. Vend dem undervejs. Afkøl kødbollerne en… Læs mere »
Skyl risene og kog som angivet på emballagen i vand tilsat presset hvidløg. Afkøl risene. Krydr bøfferne med salt og peber, og grill bøfferne i ca. 3 minutter på hver side. Skyl og nip bønnerne, og damp dem i 3 minutter. Afdryp bønnerne. Skær avokado i både, og dryp citronsaft over. Snit porren fint og… Læs mere »
Teriyaki-kylling Rør Teriyaki-sauce, ingefær, presset hvidløg og limesaft, og hæld marinaden over kyllingen. Lad kyllingen marinere, mens grønsagerne klargøres. Varm olien på en pande, og steg kylling og marinade ca. 5 minutter ved god varme, til den er mør. Grønsagsnudler Skær porre og gulerødder i strimler. Hak grønkålen groft. Kog grønsagerne i letsaltet vand i… Læs mere »
Kålssalat med asiatisk dressing Snit spidskålen fint. Skyl og tør salaten, og bryd den i store stykker. Skær peberfrugt og løg i tynde skiver. Rør karrypastaen sammen med olie, sukker, fiskesauce og limesaft. Vend grøntsagerne sammen med dressingen og smag eventuelt salaten til med lidt salt. Laksespyd Skær skindet af laksefileten, og skær den i… Læs mere »
Skær kyllingefileterne i tern. Skær skrællen af græskarret, fjern kerner og skær græskarkødet i små trekanter. Skær peberfrugterne i tern. Steg græskar og peberfrugter i olien i en stor gryde i 3-4 minutter. Tilsæt kylling og steg med i et par minutter. Tilsæt karrypasta, kokosmælk og bouillon og kog saucen op. Lad retten simre i… Læs mere »
Rejecocktail Fjern de yderste blade af kålen, og snit den fint. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og damp dem i ca. 2 minutter. Dræn dem, hæld koldt vand over og afkøl dem. Skær aspargesene i snitter. Snit forårsløg fint. Flæk agurken på langs, fjern kernerne, og skær agurken i skiver. Halvér avokadoerne, fjern… Læs mere »