Ingredienser

Tun-tomatfyld
  • 2 løg
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 stor dåse koncentreret tomatpure (140 g)
  • 2 dåser tun i vand
  • 2 fed hvidløg
  • 1 ubehandlet citron
  • ¼ tsk. cayennepeber
  • ca. 1 spsk. vineddike
Kålsalat
  • 200 g grønkål
  • 1 spsk. olivenolie 3 spsk. citronsaft
  • ½ salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g spidskål
Tilbehør
  • 8 fuldskornswraps (ca. 400 g)

Tilberedning

Tun-tomatfyld
Hak løgene groft, og skær peberfrugterne i tern. Svits dem i olien i en gryde, uden at de bruner, ca. 8 minutter. Tilsæt tomatpuré og 1 dl vand, og lad saucen simre i ca. 5 minutter. Afdryp tunen, og bland den i sovsen. Tilsæt presset hvidløg og smag til med fintrevet citronsaft, cayennepeber og vineddike.

Kålsalat
Snit grønkålen fint, og kram den med olie, citronsaft, salt og peber. Lad den marinere i 10 minutter. Snit spidskålen fint, og bland den med grønkålen.

Anretning
Varm wrapsene som angivet på emballagen. Fordel tunfyldet og salaten i wrapsene, rul dem sammen og servér.

 

Frugt og grønt pr. person

Ca. 225 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2100 kJ (500 kcal). Kulhydrat 65 g. Fedt 15 g, heraf mættet fedt 1 g

UH0117