Ingredienser

  • 1 dl fuldkornsbulgur eller couscous
  • 1 dåse tun i vand
  • 1 spsk. aioli
  • Citronsaft fra ½ citron
  • Salt
  • Peber
  • ½ spidskål
  • ½ tsk. sukker
  • ½ tsk. flagesalt
  • 1 rød peberfrugt
  • 100 g edamamebønner
  • ¼ portion af ærte-avokadodip
  • 1 lille bundt koriander, basilikum eller persille

Tilberedning

Find opskrifterne på aioli her og ærte-avokadodip her.

Kog bulgur som angivet på emballagen og afkøl. Afdryp tunen og rør med aioli og citronsaft. Smag til med salt og peber.
Fjern de yderste blade af kålen, og snit den fint. Drys med sukker og salt og kram den godt. Skær peberfrugt i små tern. Fordel lagvis i en madpakkeboks – til at tage med – bulgur, kål, edamamebønner, peberfrugt og tun. Top med dip af avokado og ærter samt krydderurter.

Frugt og grønt pr. person

ca. 325 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1700 kJ/400 kcal Kulhydrat 44 g Fedt 12 g, heraf 1½ g mættet fedt Protein 30 g

Hjerteliv nr. 3, 2023