Ingredienser

Trøffelruller
  • 100 g tørrede dadler
  • 10 g kandiseret eller syltet ingefær
  • 50 g hasselnødder
  • 2 spsk kakao
Pynt
  • 25 g hvid chokolade

Tilberedning

10 stk.

Trøffelruller
Skær dadlerne i mindre stykker. Skær ingefæren i små tern. Blend dadler, ingefær, nødder og kakao i en minihakker eller foodprocessor til en tyk og ensartet masse. Del massen i to, og rul hvert stykke til en lang pølse på 25 cm. Skær pølsen i 5 stykker.

Pynt
Riv chokoladen, og tril trøffelrullerne i chokoladen. Opbevar trøffelrullerne køligt i en lufttæt beholder.

TIP
Du kan ikke blende massen i en blender eller med en stavblender, det er ingredienserne for tørre og for hårde til. Hvis ikke du har en minihakker eller foodprocessor, kan du hakke det hele meget fint med en god skarp kokkekniv, til det hele er helt findelt.

I stedet for kandiseret eller syltet ingefær kan du bruge 2 tsk. fintrevet frisk ingefær.

 

Frugt og grønt pr. person

11 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

365 kJ (87 kcal). Kulhydrat 12 g. Fedt 4 g, heraf mættet fedt 0,5 g

Ude og Hjemme, uge 48, 2014
Ude og Hjemme