Ingredienser

Sprød kålsalat og majs
  • 1 sommerkål, spidskål eller andet kålhoved
  • 2 tsk. salt
  • 2 tsk. sukker
  • 2 majskolber
  • 4 tomater
  • 1 avokado
  • ½ citron
Kylling
  • 2 kyllingebrystfileter
Dressing
  • 1 lille rødløg
  • 2 dl yoghurt naturel, 1½ % fedt
  • 1 fed hvidløg
  • 1 bundt frisk koriander eller persille
  • salt og peber
  • 1 pakke fuldkorns tortillawraps, 8 stk.

Tilberedning

Sprød kålsalat og majs
Halver kålen. Fjern de yderste blade og stokken. Snit kålen fint og kom den i en skål. Drys kålen med salt og sukker og vend den godt rundt. Lad kålen stå, mens du tilbereder det øvrige.

Fjern blade og tråde fra majskolberne og kog dem i letsaltet vand i ca. 10 minutter. Kassér kogevandet og skær majsene fra kolberne. Dette gør du lettest, hvis majskolben står med bunden på et skærebræt og majskornene skæres af fra top mod bund med en skarp kniv.

Skær tomaterne i både. Halvér avokadoen, fjern stenen og skræl avokadoen. Pres den halve citron. Skær avokadoen i både og dryp citronsaften over.

Vend forsigtigt kål med majs, tomater og avokado.

Kylling
Bank kyllingebrystfileterne flade med håndryggen. Grill kødet på en varm grillpande i 5-8 minutter på hver side, til kødet er gennemstegt.

Dressing
Hak rødløget fint og rør det i yoghurten sammen med presset hvidløg og hakket koriander eller persille. Smag dressingen til med salt og peber.

Lun tortillaerne og fyld dem med kål, tomater, avokado, majs og kylling skåret i skiver. Dryp dressingen over og fold dem sammen.

 

Frugt og grønt pr. person

Ca. 350 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2700 kJ (650 kcal). Kulhydrat 93 g, Fedt 15 g, heraf mættet fedt 3 g

UH3111