Ingredienser

Ovnbagte grønsager
  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • 8 tomater
  • 2 fed hvidløg
  • salt og peber
  • 1 spsk olivenolie
Torskebøffer
  • 600 g torskefilet
  • 1-2 spsk kapers
  • 2 stk forårsløg
  • friskkværnet peber
  • ½ spsk olivenolie
Pasta
  • 175 g tørret pasta
  • 1 bundt frisk basilikum
  • salt og peber

Tilberedning

Del auberginen på langs i kvarte og skær de kvarte både i skiver. Skær squash og tomater i skiver. Læg tomater taglagt med aubergine- og squashskiver i en bradepande med bagepapir. Drys med finthakket hvidløg, salt og peber og dryp med olivenolie. Bag grønsagerne midt i ovnen 30-40 minutter.

Hak torskefileten groft med en kniv eller i en blender eller en foodprocessor. Ælt fiskekødet sammen med finthakkede forårsløg, kapers og friskkværnet peber. Form det til 4 bøffer. Varm olien op på en pande, og steg bøfferne 3-4 miutter på hver side

Kog pastaen efter pakkens anvisning og afdryp. Vend pasta sammen med ovnbagte grønsager og friskhakket basilikum. Smag til med salt og peber. Anret pastablandingen med fiskebøfferne.

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1800 kJ (430 kcal). Protein 35 %. Kulhydrat 49 %. Fedt 16% (7,8 g)