Ingredienser
Kokosspinat- 500 g spinat
- 1 bundt forårsløg
- 1 dåse kokosmælk light
- 1 spsk majsstivelse
- ¼ tsk salt
- 500 g kyllingefilet eller -inderfilet
- ½ tsk salt
- 2 spsk tandoori
- 1 spsk olivenolie
- 1 bundt grønne asparges
- 4 dl rå fuldkorns basmatiris
Tilberedning
Kokosspinat
Skyl spinaten grundigt. Skær forårsløgene i tykke skiver. Kog kokosmælk, forårsløg og spinat op i en gryde og rør, til spinaten falder sammen. Rør majsstivelsen med ½ dl vand, og rør jævningen i spinaten. Kog op og smag til med salt.
Tandoori-kylling
Skær kyllingefileterne over på midten (inderfileter skal bare være hele). Krydr med salt, og drys med tandoori. Steg kyllingen i olie på en slip let-pande, til de er gennemstegte.
Knæk enderne af aspargesene, og kog dem i letsaltet vand i 4 minutter.
Servér kyllingen med kokosspinat, asparges og kogte ris.
TIP
Tandoori er et indisk blandingskrydderi, som du kan købe i velassorterede supermarkeder eller etniske specialbutikker.
Frugt og grønt pr. person
Ca. 275 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
2700 kJ (650 kcal). Kulhydrat 80 g. Fedt 22 g, heraf mættet fedt 2 g
Ude og Hjemme, uge 23, 2016