Ingredienser

Tabouleh
  • 1 dl fuldkornsbulgur
  • 1 dl kogende vand
  • Saft af 3 citroner
  • 1 stort bundt bredbladet persille
  • ½ bundt mynte
  • 250 g tomater
  • 1 stort løg
  • ½ tsk. salt
  • ¼ tsk. peber
  • Et nip 7 krydderier
  • 4 tsk. olivenolie
  • 1 salathoved

Tilberedning

Tabouleh
Skyl bulguren grundigt. Kom bulguren i en skål og overhæld den med 1 dl kogende vand. Læg en tallerken over og lad det trække i 5 minutter. Hæld citronsaft ved og lad det trække endnu 15 minutter.

Hak persille og mynte. Skær tomaterne i små tern. Bland bulgur, krydderurter og tomat sammen.

Pil og hak løg fint og bland det godt sammen med salt, peber, 7 krydderier og olie. Bland det med bulguren. Snit salaten og bred den ud på et fad som bund. Anret taboulehen ovenpå salaten.

Frugt og grønt pr. person

125 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

400 kJ / 100 kcal Kulhydrat: 14 g Fedt: 3 g, heraf mættet fedt mindre end 1 g

Hjertevarm mad 2017