Ingredienser

Fritter
  • 1 kg kartofler
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og peber
Grønsager
  • 4 majskolber
  • 400 g grønne bønner
Chilifraiche
  • 2 dl fromage frais 0,3%
  • 1 spsk sød chilisauce
  • 2 spsk ketchup
  • salt og peber
Svinekoteletter
  • 4 svinekoteletter a 100 g
  • salt og peber

Tilberedning

Fritter
Skrub kartoflerne, og tør dem godt. Skær kartoflerne i stave, og vend dem med olien. Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir, og drys dem med salt og peber. Steg kartoflerne ved 225 grade i ca. 20-30 minutter, til de er sprøde.

Grønsager
Fjern bladene fra majskolberne, og kog kolberne i ca. 10 minutter.
Skyl og nip bønnerne. Damp bønnerne i et par minutter.

Chilifraiche
Rør fromage frais med chilisauce og ketchup, og smag dressingen til med salt og peber.

Svinekoteletter
Krydr koteletterne med salt og peber. Grill dem i ca. 3 minutter på hver side. Servér koteletterne med fritter, bønner, majskolber og chilifraiche.

 

Frugt og grønt pr. person

166 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2276 kJ (542 kcal). Kulhydrat 68 g. Fedt 16 g, heraf mættet fedt 5 g

Ude og Hjemme, uge 32, 2014