Skindstegt kulmule med tatarsauce, knuste kartofler og sprød fennikelsalat med jordbær
IngredienserTatarsauce1 lille bundt purløg1 bundt dild2 spsk. let mayonnaise1 dl yoghurt naturel 0,1 %2 tsk. grovkornet sennep1 spsk. kapers½ tsk. flagesaltPeberFennikelsalat med jordbær2 store fennikler250 g jordbær250 g sukkerærterSaft af 1 citronResten af dilden fra tatarsaucenKnuste kartofler1 kg nye kartoflerSkindstegt kulmule600 g kulmule med skind1 spsk. olivenolie½ tsk. flagesaltPeberTilberedning Tatarsauce Hak de to slags urter. … Læs resten af Skindstegt kulmule med tatarsauce, knuste kartofler og sprød fennikelsalat med jordbær
Kopier og indsæt denne URL på dit websted for at indlejre
Kopier og indsæt denne kode på dit websted for at indlejre