Ingredienser
- 1 rødløg
- 1 æble
- 2 små porrer
- 1 bundt forårsløg
- 150 g marinerede sildefileter
- 150 g cremefraiche 9 %
- 50 g fedtreduceret mayonnaise
- 2 tsk. dijonsennep
- 2 tsk. stødt karry
- ½ tsk. havsalt
- Peber
- 1 bundt dild
- 4 skiver rugbrød, 200 g
Tilberedning
Pil rødløget og hak det fint. Skær æblet i kvarte, fjern kernehus og skær halvdelen af æblet i tynde både. Den anden halvdel skæres i små tern.
Skær porrerne i skiver, og damp dem i 3 minutter, hvorefter de afdryppes.
Snit forårsløg og gem til pynt.
Skær sildefileterne i stykker a 2-3 cm. Rør cremefraiche med mayonnaise, sennep og karry og smag til med salt og peber. Vend forsigtigt rødløg, æble i tern, porre, sild og hakket dild (gem lidt til pynt) i dressingen.
Top brødet med sild a la creme, og pynt med æbler i skiver, forårsløg og dild.
Frugt og grønt pr. person
125 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
1500 kJ/375 kcal Kulhydrat 36 g Fedt 17 g, heraf 4 g mættet fedt
Hjerteliv 3, 2020